Om Vandpibe Salg

Hvorfor startede vi Vandpibe Salg?

Vores formål med at åbne Vandpibe Salg var at give alle vandpibe rygere og entusiaster mulighed for at købe kvalitets vandpiber såsom Khalil Mamoon, Shika, Farida, El Nefes og Mya, da vi på daværende tidspunkt var store (og stadig er!) vandpibe entusiaster, men ikke syntes der var så gode muligheder for at dyrke vores passion for vandpibe i Danmark.  Man kunne nærmest ikke finde andet end kinesiske vandpiber og kopiprodukter på markedet, og til vores overraskelse var der butikker herhjemme som solgte falske produkter. Det brød vi os bestemt ikke om! Det motiverede os til at gå i gang med at købe vandpiber af førnævnte mærker, og vi begyndte at arbejde på at få en hjemmeside op, hvor alle vandpibe entusiaster kunne få mulighed for at købe ordentlige vandpiber og vandpibe tilbehør.

Hvad gør vi for vores kunder?

Hos Vandpibe Salg gør vi alt for at have tilfredse kunder. Vi har udelukkende topkarakterer på TrustPilot og vi stræber efter, at alle bestillinger bliver ekspederet hurtigst muligt samt så sikkert som overhovedet muligt.

Vi er altid på udkig efter nye og fede vandpibe produkter, som vi bruger mange timer på at få hjem til vores kunder i Danmark. I den forbindelse lytter vi til vores kunders ønsker. Eksempelvis har flere af vores trofaste kunder efterspurgt billige vandpiber til under 500 kr., og her valgte vi at få Mya vandpiber hjem.

Man kan altid komme i kontakt med os via Facebook eller chatten på Vandpibesalg.dk, skrive til vores kundeservice på info@vandpibesalg.dk eller ringe på 31 31 74 28 (mandag-fredag kl. 9-17). Vi gør vores bedste for at svare inden for ganske kort tid, faktisk kan du blive overrasket da vi svar i de fleste tilfælde under få minutter.

Hvordan videreudvikler vi Vandpibe Salg?

Vandpibe markedet er efterhånden ved at udvikle sig i den positive retning herhjemme, hvor flere butikker er begyndt at satse på kvalitets vandpiber. I slutning af 2014 var vandpibe markedet noget helt andet; vandpibe produkter af ringe kvalitet samt falske produkter, men vi mener, at vi har været medvirkende til at gøre vandpibe markedet bedre for alle vandpibe rygere og interesserede. 

Sidst men ikke mindst, så bruger vi hver dag meget tid på at udvikle Vandpibe Salg, bl.a. ved at tage professionelle billeder af vores produkter, lave hjælpe videoer om hvordan man bruger de forskellige produkter samt sørget for, at kunderne har fået skrevet en anmeldelse om deres købte produkter, så andre kan få glæde af det.