Hvorfor Vandpibe Salg?

Vi, hos Vandpibe Salg, har en stor forkærlighed for vandpiber, som gør, at vi udfører vores arbejde med stor interesse og passion. Tilfredse og glade kunder er vores første prioritet.

Vores medarbejdere er ikke udannede sælgere, men engagerede vandpiberygere og entusiaster med stor erfaring inden for vandpibe. De elsker vandpiber, de elsker kvalitet, og de elsker at yde en god kundeservice.Kundeservice:

Vi sætter stor vægt på kundetilfredshed, og tilbyder en af de bedste kundeservice; vores medarbejdere har mange års erfaring med vandpiber og kan derfor vejlede dig, så dine behov og ønsker indfries. Alle spørgsmål er velkomne - store som små - alle ugens 7 dage. Send os en e-mail, ring til os, skriv til os på Facebook eller chat med os her på siden.

Kvalitet:

Vores vandpiber og vandpibetilbehør er produceret af høj kvalitet. Vi håndplukker de bedste og lækreste produkter, så vores kunder altid har adgang til det bedste fra vandpibemarkedet.

Udvalg:

Vi har et stort udvalg af vandpiber, vandpibetilbehør og vandpibetobak. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem inden for hver kategori - vælg den model og farve, der passer til dig. Vi er den officielle forhandler i Danmark for følgende mærker: Shika og ArtHookah.