Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Vandpibe Salg. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Vandpibe Salg 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Vandpibe Salg anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Vandpibe Salg. Varene sendes som regel inden for 2 arbejdsdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske inden for 3 arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Priserne for fragt i Danmark er 49,99 DKK

Alle ordrer bliver sendt som pakker, hvilket indeholder forsikring samt Track & Trace.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt på Vandpibe Salg overgår til køber, når varerne er leveret hos køber. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra Vandpibe Salg, skal påberåbes inden 1 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Vandpibe Salg. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Vandpibe Salg har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Vandpibe Salg.

Fortrydelsesret
Vandpibe Salg yder 30 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Vandpibe Salg underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde på info@vandpibesalg.dk. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@vandpibesalg.dk.

Pris og betaling
Hos Vandpibe Salg har du mulighed for at betale med VISA, MasterCard, via MobilePay eller bankoverførsel. Alle priser hos Vandpibe Salg er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Bemærk administrations- & emballage-gebyr kan forekomme på meget små ordrer.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice (hverdage kl. 9-16) på tlf. 31 31 74 28 eller skrive til os her.