Vandpibe — vandpiber

5 bedst sælgende vandpiber i april måned 2020

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

De 5 bedste sælgende vandpiber i april måned 2020 er følgende Leopard fra Stainless steel, Bambino fra Mya, Ak47 fra MobHookah, Maddos fra Stainless, og Cafe modellen fra Khalil Mamoon.

Læs mere →

Khalil Mamoon Vandpiber

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Der er efterhånden flere der har spurgt os om, hvilken Khalil Mamoon vandpibe de skal købe. Vores svar er meget enkelt: du skal vælge den model, der falder i din smag. Da alle Khalil Mamoon vandpiber er lavet af de samme materialer, er der ingen forskel udover, hvordan de ser ud. Top 3 liste over de meste solgte Khalil Mamoon vandpiber: Khalil Mamoon - Sharkawe ICE Double Khalil Mamoon - Kamanja Double Gold Khalil Mamoon - Cobra Oxid

Læs mere →

Hvilken vandpibe er den absolut bedste?

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Lad os slå fast, der findes ingen 'bedste' vandpibe. Der er forskellige vandpiber mærker, der ligger på toplisten. Men fordi at et bestemt vandpibe mærke ligger på en topliste, er det ikke ensbetydende med, at deres vandpiber er de bedste! Vi vil anbefale, at du kigge efter de anvendte materialer, fx solid brass, solid rustfrit stål,  kobber og ergo messing. Disse materialer er blandt de bedste til vandpiber.  Med det sagt, så falder Khalil Mammon, Shika og Starbuzz og et par andre mærker under de mest udbredte og vellidte på verdensplan, da de ofte benytter sig af gode materialer og gode designs. 

Læs mere →

Hvad er forskellen på en normal vandpibe og en glas vandpibe?

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Med normal vandpibe menes der vandpiber fra eksempelvis Khalil Mamoon, Mya og Farida. Forskellen på glas vandpiber og normal vandpiber er at glas vandpiber er langt mere skrøbelige, og du skal være meget omhyggelig med, hvordan du behandler den. Hvilken type vandpibe du skal vælge, kommer også an på, hvor meget du ryger? Vi anbefaler folk der ryger engang om dagen til at investere i en normal vandpibe da man så ikke behøver være omhyggelig med vandpiben hvergang ift glas pibe. Vi vil gør opmærksom på at man får ikke bedre røg eller smag, hvis du røger på den ene fremfor den anden.

Læs mere →