Vandpibe

Artikler som ligger under vandpiber (vis alle)

Khalil Mamoon Vandpiber

07. Maj 2015

Der er efterhånden flere der har spurgt os om, hvilken Khalil Mamoon vandpibe de skal købe. Vores svar er meget enkelt: du skal vælge den model, der falder i din smag. Da alle Khalil Mamoon vandpiber er lavet af de samme materialer, er der ingen forskel udover, hvordan de ser ud.

Top 3 liste over de meste solgte Khalil Mamoon vandpiber:


Khalil Mamoon - Sharkawe ICE Double


Khalil Mamoon - Kamanja Double Gold


Khalil Mamoon - Cobra Oxid

Hvilken vandpibe er den absolut bedste?

30. Marts 2015

Lad os slå fast, der findes ingen 'bedste' vandpibe.

Der er forskellige vandpiber mærker, der ligger på toplisten. Men fordi at et bestemt vandpibe mærke ligger på en topliste, er det ikke ensbetydende med, at deres vandpiber er de bedste! Vi vil anbefale, at du kigge efter de anvendte materialer, fx solid brass, solid rustfrit stål,  kobber og ergo messing. Disse materialer er blandt de bedste til vandpiber. 

Med det sagt, så falder Khalil Mammon, Shika og Starbuzz og et par andre mærker under de mest udbredte og vellidte på verdensplan, da de ofte benytter sig af gode materialer og gode designs. 

Hvad er forskellen på en normal vandpibe og en glas vandpibe?

30. Marts 2015

Med normal vandpibe menes der vandpiber fra eksempelvis Khalil Mamoon, Mya og Farida.

Forskellen på glas vandpiber og normal vandpiber er at glas vandpiber er langt mere skrøbelige, og du skal være meget omhyggelig med, hvordan du behandler den.

Hvilken type vandpibe du skal vælge, kommer også an på, hvor meget du ryger? Vi anbefaler folk der ryger engang om dagen til at investere i en normal vandpibe da man så ikke behøver være omhyggelig med vandpiben hvergang ift glas pibe.

Vi vil gør opmærksom på at man får ikke bedre røg eller smag, hvis du røger på den ene fremfor den anden.