Vandpibe

Artikler som ligger under vandpibe tobak (vis alle)

Fumari - Vandpibe Tobak

21. Maj 2016

Fumari Vandpibe Tobak antages for at være en af de fineste og bedste vandpibetobak på markedet og er hurtigt på vej til at være det mest berømte vandpibe tobak mærke.

Ved brug af Fumari Vandpibe Tobak, anbefales der natur-kul for at få maximalt ud af rygeoplevelsen.  Fumari Vandpibetobak kommer i små 100grams poser som kan forsegles, så tobakken vil holde sin friskhed og fugt. 

Deres mest berømte smagsvarianter er Lemon Mint, Spiced Chai og White Gummi Bear.

Her er listen af tobakken og beskrivelsen:

AmbrosiaTil dig som kan lide søde smag og melon.

Blueberry Muffin (Blåbær Muffin)rigt smag af smøragtig blåbær muffin. Du vil mindes din bedstemors bagværk.

Lemon MintNyd denne søde citrus blend, komplementeret med de perfekte proportioner af mint.

Citrus TeaEn stærk og rund blanding af citrus frugter blandet med sort te.

FakhfakhinaSvært at udtale, nemt at beskrive. Klassisk rød æble.

FumariDen selvbetitlede Fumari smag er en blanding af forskellige æble smag. Den er meget god at blande med mint eller vanilje.

Granny SmithDenne smag er til dig som ikke er fan af almindelig rødt æble. Denne smag er det sure æble du vil have!

Island PapayaDenne smag producerer sød, tyk og smagfyldt rygeoplevelse; Island Papaya er drømmeferien i et vandpibehoved

JasmineHvis du aldrig har lugtet eller smag Jasmin så prøv denne smag fra Fumari. Jasmine er en blomstrende blanding med en citron eftersmag som vil overraske dig!

Mandarin ZestDet her er ikke din bedstefars appelsinmos - Det her er en sur og kraftig appelsin bladning som giver dig den perfekte rygeoplevelse, hver gang.

MimosaDen klassiske morgenmads drink er blevet lavet om til en smagsvariant. En lille smule appelsin juice, en smule champagne og en stor portion dejlig!

Mint Chocolate ChillDet her er en af de mest berømte smag af Fumari. Du vil få en Mint Chokoladechip is smag.

Orange CreamEn dejlig smag af af appelsinflødeis – Minder lidt om en københavnerstang – bare med appelsin.

Prickly Pear Denne smag er efterlignet ud fra figenkaktusser, som giver en overraskende læskende og frugtagtig smag.

Red Gummy BearEn af de mest populære og kendt-efter-Fumari smag. Red gummy bear er en simpel kombination af kirsebær med hint af hindbær.

Spiced ChaiUtrolig god smag! Spiced Chai er en blanding af vanille, kanel, muskatnød og kardemomme.

Tropical PunchHvis denne smag ikke giver dig følelsen af, da du i din barndom drak Capri Sonne – Så er der intet der vil.

Trutti FruttiDenne smag vil smage af sød og frugtagtig tyggegummi.

White Gummy Bear – Denne citrusfyldte blanding med ananas vil give dig den bedste efterligning af en hvid vingummibamse!

Vandpibe Tobak

06. Juni 2015

Der eksisterer mange virksomheder på verdensplan, som producerer vandpibe tobak. For 10 år siden var der næsten kun Al Fakher og Nakhla, men det har ændret sig de seneste år.

Al Fakher er nok den mest populære og udbredte vandpibe tobak, der findes på vandpibe tobak markedet. Al Fakher kan købes stort set i alle lande, hvorfor de fleste vandpibe caféer bruger denne - altså pga. tilgængelighed og popularitet og ikke så meget pga. kvalitet. 

Nakhla har eksisteret i over 100 år og fornyligt er Nakhla blevet solgt til den japanske virksomhed "Japan Tobacco International". Det betyder at produktionen er ved at flyttes til Japan. Nakhla er en klassisk stærk tobak, som primært valges af erfarne rygere, der kan lide at få en god buzz.

Tager vi et kig på det amerikanske tobak marked ser vi, at der findes mange forskellige vandpibe tobak virksomheder, som efter vores egen mening leverer bedre kvalitets vandpibe tobak og en mere intens smag end både Al Fakher og Nakhla. 

Starbuzz Tobacco er en af de meget populære vandpibe tobak producenter i USA grundet deres mange gode smagsvarianter. De har over 100 forskellige tobak smag, hvor den mest populære er Bluemist; en blanding af blåbær og en smule mint, smagen er meget intens og sammenlignet med Al Fakher Bluemist vil du hurtigt kunne smage forskellen. 

Problemet med Danmark er, at tobak afgiften er meget høj, og derfor er det omkostningsfuldt at købe de andre vandpibe tobak mærker såsom Social Smoke, Starbuzz, Fumari og Tangiers hjem til DK.

Men når først man har prøvet dem, så vil man blive med garanti blive forelsket i de nye tobak smag og kvaliteten! De fleste kender det godt, man sidder og ryger og pludselig får man det dårligt eller får ondt i hovedet - det får man stort set aldrig med de amerikanske vandpibe tobak, da deres tobak er noget bedre i kvaliteten.

Til sidst lad os komme med en lille sammenligning :) Al Fakher er lidt ligesom Nokia; har siddet solidt på tronen i mange år uden rigtig at komme med vilde udviklinger i lang tid, men så kommer andre virksomheder såsom Apple og Samsung, som løfter tingene op til et helt andet niveau. Det ændrer ikke så meget ved Nokias placering på markedet, dog kun pga. sit kendte navn.

Sker der noget, hvis man ryger for gammelt vandpibe tobak?

29. Marts 2015

Kun ved smagen!