Vandpibe

Artikler som ligger under true cloudz (vis alle)

Hvordan pakker man True Cloudz?

26. Maj 2016

True Cloudz er en Vandpibe creme uden tobak, uden nikotin og uden tjære. Den fungerer som væske, hvor den fordamper ved omkring 150 grader og glycerinen skaber så en masse røg. Der findes mange forskellige smag og den fungerer egentlig rigtig godt.

Man kan pakke True Cloudz på 3 måder. Den er bedst at pakke med et phunnel hoved, da der ikke er huller i midten som kan blive tildækket.1. Den første metode er at ryge det alene. Det vil sige du smører et tyndt lag creme på over det hele. Ikke for tykt for det vil gå til spilde. Derefter tager du en serviet og tører kanten af hovedet af, så det ikke sætter sig i sølvpapiret eller din HMD (heat management device).

2. Den anden metode er at blande den med tobak. Det vil sige, at efter du har smurt cremen på, så fluff packer (løst) du tobakken ovenpå. Det er vigtigt det ikke er en dense pack (stramt) så tobakken kan ånde og cremen også kan få varme. Mængden af tobak skal som sædvanligt være til kanten af hovedet.

3. Den sidste metode er sandwich metoden, hvor du smører en smule True Cloudz på toppen også, så du har creme i bunden, tobak i midten og creme på toppen - nogen synes denne metode er bedre end metode nr 2, men personligt synes jeg ikke, at der er forskel. Det er også mere besværligt, da tobakken vil sætte sig fast til dine fingre.Du kan ryge True Cloudz med sølvpapir og med en varmeregulator. Hvis du ikke kan lide væske uden nikotin, så bland det med tobak. Ellers vil du ikke kunne lide True Cloudz. Hvis du ikke er til nikotin, så ryg det uden tobak. - følg også vores video og forvent voldsomme skyer.

True Cloudz

13. August 2015

True Cloudz er et fantastisk alternativ til almindelig vandpibetobak, som giver en intens smag samt massere af røg.

Et godt råd er dog at fjerne produktet fra sit vandpibe hoved umiddelbart efter brug, da det har tendens til at sidde fast, hvis man lader det stå natten over.

Når vi alligevel snakker vandpibehoved, er det vigtigt at have et ”Phunnel” hoved eller lignende, for at få den bedste oplevelse med produktet.

En enkelt bøtte indeholder 7-10 hoveder afhængigt af størrelsen af dit vandpibehoved. Så udover at være godt, er det også et billigt alternativ.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at produktet er nikotinfrit!