Vandpibe

Artikler som ligger under mob vandpibe (vis alle)

Ak47 Vandpibe

25. Juli 2015

Ak47 vandpibe er en vandpibe der er produceret efter navnet, det vil sige den ligner en ak47 pistol, ideen bag vandpiben er Mob vandpibe virksomhed som ligger i USA, de har patent på designet og derfor er der ingen der kan efterligne deres vandpiber og sælger dem i USA.

 

Vi har fået lov til at sælge dem i Danmark, også vidt vi ved er der ingen andre i Danmark der sælger dem originalt udover os.

Vi vil vise jer hvordan I finder ud af om i køber et ægte produkt.

Først og fremmest skal Mob vandpibe logo været på vasen som vist her.

 

De gamle modeller stod det med grå skrift, de nye modeller står med guld skrift, men sålænge deres logo er stemplet på vaserne så har du købt en original MobHookah.

En anden ting du skal være opmærksom på er emballagen, MobHookah sælger deres vandpiber i en sort kasse og deres stempel ligger også på emballagen så alt bliver pakket godt ind.

Vi sælger kun original vandpiber og udstyr, vi mener man skal give æren og støtten til den original opfinder og man skal ikke kopiere andres folks ideer og begynde at tjene penge på det. Hvis alle begyndte med at gør det så vil der ikke komme flere fede vandpiber fra producenterne. Så husk altid at sørger for at købe ORIGINAL udstyr, så får du original produkt der lever op til kvaliteten!