Vandpibe

Artikler som ligger under kunde spørgsmål (vis alle)

Hvor meget vand skal der i min vandpibe vase?

18. Juli 2015

Der skal som regle 1-2cm vand over vandpibe røret i bunden.

Tjek billed.

Hvordan kan det være smagen dør hurtigere end normalt?

18. Juli 2015

Der kan være flere grunde til, hvorfor smagen forsvinder hurtigt, når man ryger vandpibe.

En af grundene kunne være for lidt tobak i vandpibe hovedet eller at vandpibe hovedet er for lille. Er vandpibe hovedet for lille, vil det være en god ide at investere i et nyt vandpibe hoved, som er dybere.

En anden grund kunne være, at man putter for meget kul på ift. størrelsen på vandpibe hovedet, hvilket medfører, at tobakken brænder hurtigt og smagen forsvinder allerede efter ca. 20 minutters rygning. På de fleste vandpibe hoveder skal man starte med 2 stykker kul, og efter 10 minutters tid kan man bedre vurdere om der skal mere kul på eller ej.

Hvorfor føler jeg, det er "hårdt" at suge på min vandpibe?

18. Juli 2015

En kunde har en vandpibe, som han har købt i udlandet, og spørger hvorfor det er "hårdt" at suge på den.

Der kan flere årsager til det. En af årsagerne kunne være, at vandpibe slangen er for lille i diameter, og gør at det er hårdt at suge. Det kan testet ved at tage slangen ud af vandpiben og prøve at trække vejret igennem slangen. Hvis det er "hårdt", så skal slangen skiftes ud.

En anden årsag kan være at slangeventilen er for lille, det kan man også teste på samme måde som man tester slangen, ved at suge direkte fra slange ventil. Man tager røret ud af vasen og tester, hvis den er hård at suge i eller puste for den sagsskyld så skal man investere i en anden vandpibe.

Hvis alt er iorden, så er det pakningsmetode som gør at det er hårdt at suge, man ligger for meget vandpibe tobak i hovedet, og laver for få huller! Man kan gør følgende for at løse problemet, fyld hovedet med tobak, og lave huller i sølvpapiret, derefter puster man stille og roligt fra bunden af vandpibe hovedet, hvis der et normal flow, så betydet det man har pakket vandpibe hovedet ordentligt.