Vandpibe — kaloud lotus

Kaloud Samsaris Vandpibehoved

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

I denne artikel sætter vi fokus på det populære vandpibehoved Kaloud Samsaris.Kaloud Samsaris er lavet af silikone, som gør, at det kan holde på varmen, hvilket gør smagen, og dermed din rygning, meget bedre. Derudover gør silikonen, at hovedet næsten passer på samtlige vandpiber. Men man kan ikke snakke om Kaloud Samsaris, uden at nævne Kaloud Lotus. For selvom Samaris er et godt vandpibehoved, får man ikke nær samme oplevelse uden Kaloud Lotus. De to produkter er nemlig skræddersyet til hinanden, hvilket gør dem til et af de bedste par indenfor vandpibeudstyr.  Tips, tricks og andet brugbart information: Ved brug...

Læs mere →

Lotus Vandpibe Hoved

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Kaloud Lotus er en metal ting, som sættes på vandpibe hovedet. Kaloud Lotus er en varmeregulator, der erstatter sølvpapiret. I videoen forklares nærmere, hvad det er og hvordan det bruges. Kaloud Lotus kan købes her.

Læs mere →

Hvordan renser man Kaloud Lotus, når tobakken har brændt sig på i bunden?

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

For at rense Kaloud Lotus varmereglator skal du bruge en nylonbørste.Nylonbørsten kan købes i de fleste byggemarkeder for 20-30kr. (min er købt i Silvan for 20kr.).Vi vil ikke anbefale at bruge stålbørste!  

Læs mere →