Køb vandpibe tobak

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Står du og mangler vandpibe tobak kan du købe det her hos os, de har flere vandpibetobak mærker at vælge imellem, socialsmoke, adalya, mazaya og ikke mindst true cloudz som er nikotinfri vandpibetobak.

Social smoke vandpibe tobak er et amerikansk vandpibetobak, som er blevet en del populær i danmark, deres mest populær smag er lemon chill som er en blanding af lemon og mint.

 1. Lemon Mint
 2. Twisted
 3. Watermelon Chill

Adalya vandpibe tobak er et tyrkisk vandpibetobak, de har mange varianter at vælge imellem, vi anbefaler man prøver love 66, det er en blanding af vandmelon, menthol, og passion frugt.

 1. Love 66
 2. Lady killer
 3. Hawaii

Mazaya vandpibe tobak producere de klassisk smag, som vindrue, dobbel æble og vandmelon, som man så selv kan mixe selv, her er dobbel æble mest solgt til alle vandpibe ryger der elsker klassisk vandpibe smag.

 1. Dobbelt æble
 2. Bubble Gum
 3. Candy Drops

Der er mange der efterspørger nikotinfri vandpibe tobak, og her tilbyder vandpibe salg true cloudz som er er tysk mærke, her kan man vælge mange forskellige varianter, eksempelvis summer time som er en blandning af bær og en forfriskende mint.

 1. Summer time
 2. Peach Ice Tea
 3. Ice Raspberry

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →