Kaloud Samsaris Vandpibehoved

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

I denne artikel sætter vi fokus på det populære vandpibehoved Kaloud Samsaris.

Kaloud Samsaris er lavet af silikone, som gør, at det kan holde på varmen, hvilket gør smagen, og dermed din rygning, meget bedre. Derudover gør silikonen, at hovedet næsten passer på samtlige vandpiber.

Men man kan ikke snakke om Kaloud Samsaris, uden at nævne Kaloud Lotus. For selvom Samaris er et godt vandpibehoved, får man ikke nær samme oplevelse uden Kaloud Lotus. De to produkter er nemlig skræddersyet til hinanden, hvilket gør dem til et af de bedste par indenfor vandpibeudstyr. 

Tips, tricks og andet brugbart information:

Ved brug af både Samsaris og Lotus, kan man på længere sigt spare mange penge, eftersom det kun kræver to naturkul at få den bedste oplevelse.

Nu når vi er inde på kul, skal det nævnes, at ”Cococha Guld” er at favorisere eftersom to af disse passer perfekt i en Lotus. ”Cococha Blå” er mindre og er mere velegnet til sølvpapir.

Når man pakker* er det vigtigt med Samsaris, at man pakker det ”løst”. Mange tror at jo mere tobak, jo bedre/mere smag. Men sådan forholder dig sig ikke – hvert fald ikke med Samsaris. Hér er det vigtigt at putte tobakken løst i, for at få den bedste smag. Derfor kan man med fordel skære sin tobak i mindre stykker.

Sidst, men ikke mindst, et trick til optænding af naturkul. For eftersom der bruges naturkul, skal der meget mere varme til, end for eksempel Habibi kul. Derfor er det vigtigt at købe en vandpibe kultænder, som minder om en mobil kogeplade. Når man har anskaffet sig sådan en, kan man med fordel lave et ”tårn” af sølvpapir for at kullene hurtigere bliver antændt. (Man laver en cylinder af sølvpapir, som man derefter putter over sine kul på kultænderen. På denne måde sparer man utrolig meget tid. 


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →