Vandpibe Tobak

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Der eksisterer mange virksomheder på verdensplan, som producerer vandpibe tobak. For 10 år siden var der næsten kun Al Fakher og Nakhla, men det har ændret sig de seneste år.

Al Fakher er nok den mest populære og udbredte vandpibe tobak, der findes på vandpibe tobak markedet. Al Fakher kan købes stort set i alle lande, hvorfor de fleste vandpibe caféer bruger denne - altså pga. tilgængelighed og popularitet og ikke så meget pga. kvalitet. 

Nakhla har eksisteret i over 100 år og fornyligt er Nakhla blevet solgt til den japanske virksomhed "Japan Tobacco International". Det betyder at produktionen er ved at flyttes til Japan. Nakhla er en klassisk stærk tobak, som primært valges af erfarne rygere, der kan lide at få en god buzz.

Tager vi et kig på det amerikanske tobak marked ser vi, at der findes mange forskellige vandpibe tobak virksomheder, som efter vores egen mening leverer bedre kvalitets vandpibe tobak og en mere intens smag end både Al Fakher og Nakhla. 

Starbuzz Tobacco er en af de meget populære vandpibe tobak producenter i USA grundet deres mange gode smagsvarianter. De har over 100 forskellige tobak smag, hvor den mest populære er Bluemist; en blanding af blåbær og en smule mint, smagen er meget intens og sammenlignet med Al Fakher Bluemist vil du hurtigt kunne smage forskellen. 

Problemet med Danmark er, at tobak afgiften er meget høj, og derfor er det omkostningsfuldt at købe de andre vandpibe tobak mærker såsom Social Smoke, Starbuzz, Fumari og Tangiers hjem til DK.

Men når først man har prøvet dem, så vil man blive med garanti blive forelsket i de nye tobak smag og kvaliteten! De fleste kender det godt, man sidder og ryger og pludselig får man det dårligt eller får ondt i hovedet - det får man stort set aldrig med de amerikanske vandpibe tobak, da deres tobak er noget bedre i kvaliteten.

Til sidst lad os komme med en lille sammenligning :) Al Fakher er lidt ligesom Nokia; har siddet solidt på tronen i mange år uden rigtig at komme med vilde udviklinger i lang tid, men så kommer andre virksomheder såsom Apple og Samsung, som løfter tingene op til et helt andet niveau. Det ændrer ikke så meget ved Nokias placering på markedet, dog kun pga. sit kendte navn.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →