Køb af vandpibe

Opslået af Vandpibe Hjælp d.

Det første spørgsmål man skal stille sig selv er, hvad skal vandpiben koste? Når du ved hvilken prisleje din næste vandpibe skal ligge i, er det nemmere at finde den rette.

Hvis du ønsker at købe en vandpibe for under 500kr, skal du kigge på de billige Mya vandpiber, som er små vandpiber. De er nemme at tage med, når du fx skal hos vennerne eller en tur på stranden. Mya vandpiber leveres med alle de dele, du har brug for til din vandpibe. Det eneste du skal sørge for er selvfølgelig vandpibe tobak og vandpibe kul.

Har man et budget på 500kr-1000kr, kan man kigge på Khalil Mamoon og Farida vandpiber, hvor du selv kan vælge en vandpibe slange og et vandpibe hoved efter eget ønske. Khalil Mamoon og Farida vandpiber kaldes for traditionelle vandpiber, og er de mest solgte vandpiber hos os.

Er man en erfaren vandpibe ryger og har et budget på over 1000kr, vil det være en god ide at opgradere sin vandpibe med noget fedt udstyr. Det kunne eksempelvis være et Kaloud Samsaris hoved sammen med en Kaloud Lotus varmeregulator, som gør det nemt at regulere varmen, giver bedre smag og en behageligere vandpibe oplevelse.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →